Билкови продукти при
 
Най-продавани
Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000 Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000
54.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Колон С / Colon C® Колон С / Colon C®
25.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Чанка пиедра / Chanca Piedra Чанка пиедра / Chanca Piedra
29.00 лв. с ДДС  
Сангре де драго /Драконова Кръв/ Сангре де драго /Драконова Кръв/
48.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Корал Калций / Coral Calcium Корал Калций / Coral Calcium
22.00 лв. с ДДС 18.70 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
 
Количка
0 артикула
 
Професор доктор Йежи Лукашяк

Как Вилкакора пази организма и засилва имунитета

 
Книга за Вилкакора
 
Удостоверение
 

Гравиола / Graviola

Гравиола / Graviola
Натисни за голям размер
Цена: 39.00 лв. с ДДС
Възможност: Няма в наличност
Артикулен номер: Гравиола, 60 ml
Среден рейтинг: 5 от 5 звезди!


Гравиола / Graviola

Хранителна добавка
Нетно количество: 60 ml

  • Спомага за поддържане на физиологичните стомашно-чревни, пикочно-полови, чернодробни, белодробни и бъбречни процеси
  • Повлиява благоприятно също функциите на нервната система

Гравиола съдържа редките анонови ацетогенини, които свързват свободните радикали, увреждащи клетките и подкрепят имунната система. Гравиола спомага за поддържане на физиологичните стомашно-чревни, пикочно-полови, чернодробни, белодробни и бъбречни процеси и здравословните нива на кръвното налягане. Повлиява благоприятно също функциите на нервната система.

Съставки: екстракт от гравиола (Annona muricata), етилов алкохол, дестилирана вода. Алкохолно съдържание около 46%.

Субстанции с хранително и/или физиологично действие Препоръчвана доза дневен прием 30 капки съдържат:
екстракт от гравиола (Annona muricata) 1500 mg


Начин на употреба:
3 пъти по 10 капки на ден, разтворени в 50 ml вода, след хранене. Преди употреба да се разклати.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени и деца до 3-годишна възраст.
Да се съхранява на сухо и тъмно място при стайна температура.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Важни са разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот.

Продукт със сертификат за автентичност от Andean Medicine Centre Ltd, Великобритания.

Държава на произход на хранителната добавка Гравиола е Великобритания, място на произход на съставката гравиола (Annona muricata) е различно от държавата на произход на хранителната добавка.

Производител: AMC PHARMA Limited, Великобритания
Дистрибутор: АМЦ Фарма България ООД

 

ГРАВИОЛА – НАДЕЖДА СРЕЩУ РАКА

“В скрининговата програма на Националния институт по рака /САЩ/ върху растенията от 1976 г. листата и стъблото на гравиола показаха активна цитотоксичност срещу ракови клетки. Повечето от изследванията върху рака и гравиола се фокусират върху новооткрития вид фитосубстанции, наречени анонови ацетогенини, които Гравиола произвежда в естествен вид. Три изследователски групи са изолирали такива  ацетогенини от гравиола, които са показали изразени антитуморни и антиракови свойства, а също и избирателна /селективна/ токсичност срещу различни типове ракови клетки /без увреждане на здрави клетки/. През 1998 четири научни изследвания определят, че специфичните ацетогенини на гравиола са избирателно токсични към следните видове туморни клетки: клетъчни линии на белодробен карцином, солиден тумор на гърдата, аденокарцином на простатата, карцином на панкреаса, аденокарцином на дебелото черво, рак на черния дроб, лимфом, и т.нар. мултилекарствено резистентен  аденокарцином на гърдата.
Аноновите ацетогенини са открити само в семейство Annonaceae /към което принадлежи гравиола/. туморните клетки. В комюнике на Purdue University, в Уест Лафайет, Индиана , САЩ , озаглавено “Нови открития при аноновите ацетогенини” учените твърдят: “... аноновите ацетогенини могат избирателно да инхибират растежа на раковите клетки, а също и растежа на туморни клетки, резистентни на адриамицин... Те също така инхибират убиквинон-свързаната NADH оксидаза, която поддържа плазмената мембрана на раковите клетки.”
По материали от Интернет

 

БИЛКОВИ ЕКСТРАКТИ

ИМУНОСТИМУЛАТОРИ И АНТИОКСИДАНТИ
от Андите и Амазония

ГРАВИОЛА
Биоактивните съставки на Annona muricata намаляват риска от развитие на някои видове туморни заболявания, гъбични и бактериални инфекции.

В скрининговата програма върху растенията, проведена през 1976 г. от Националния институт по ракови заболявания /National Cancer Institute/, листата и стъблото на гравиола са показали активна цитотоксичност срещу ракови клетки. Повечето от изследванията са фокусирани върху аноновите ацетогенини. През 1998 г. са публикувани изследвания на независими изследователски групи върху специфичните ацетогенини на гравиола, които са определени като избирателно токсични /неувреждащи здравите клетки/ към следните видове ракови клетки: клетъчни линии на белодробния карцином, простатата, панкреаса, дебелото черво, черния дроб, аденокарцином на гърдата. Аноновите ацетогенини са открити само в семейство Annonaceae, към което принадлежи гравиола. Те могат избирателно да инхибират растежа на раковите клетки, твърдят учени от Purdue Universyti, USA. Освен това е доказано, че Гравиола подкрепя естествените защитни механизми на организма срещу действието на вируси, бактерии и гъбички /включително на половите органи/. Засилва имунната система, подкрепя защитата срещу инфекции и естествено тонизира организма. Повлиява благоприятно функциите на стомашно-чревния тракт и нервната система.

Проучването показва 10 000 пъти по-голяма ефективност на екстракт от гравиола от обичайните фармацевтични лекарства за рак. Проучването е проведено с гравиола, като с фракциониране са получени 5 съединения със селективна цитотоксична активност на карциномните клетки на дебелото черво и дори е 10 000 пъти по-силно от фармацевтичното лекарство Аdriamycin. N!B! /Adriamycin е търговско име на doksorubucin и е известен с прякора "червените дяволи", заради яркият червен цвят и страшните странични ефекти, които включват и животозастрашаващи и дори фатални последици, като увреждане на сърдечно-съдовата система. Липсата на "селективна цитотоксичност" - способността да се унищожат само раковите клетки, но не и здравите - е това, което прави лекарството adriamycin толкова опасно. Въпреки това, то е първият избор за лечение на различни видове рак почти вече половин век/.

Гравиолата (или често наричана Гуанабана) е дърво, чиито листа съдържат антиканцерогенни или цитоксични активни съставки, наречени ацетогенини и са изпитано средство за премахване на раковите клетки, без да уврежда здравите. Гравиолата има добри цитотоксични свойства, което означава, че има способността да убива клетки, които не функционират правилно. Това означава, че действа избирателно, възпрепатства растежа на злокачествените тумори на белия дроб и лимфната тъкан. Гравиолата е растение с доказано действие при лечението на рак на дебелото черво, гърдата, стомаха, панкреаса, простатата, черния и белите дробове и бъбреците. Това растение е най-добрата алтернатива, ако не искате да се прибягва до операция, кобалтотерапия или когато искате да спрете радио- или химиотерапията и техния негативен ефект върху черния дроб и бъбреците.

Антиканцерогенното действие на растението е доказано преди много години научно и практически. Трябва да се има предвид, че химиотерапията дискриминира здравите от раковите клетки, което води до намаляване на имунната система и странични ефекти като гадене, загуба на тегло, косопад и др. Унищожавайки селективно раковите клетки, гравиола оставя в ненарушено състояние здравите клетки, следователно действа по съвсем различен начин от използваните в химиотерапията препарати, които, както е известно, по време на лечението нанасят вреди на целия организъм. Установено е, че гравиола предпазва от всякакъв вид инфекции причинени от бактерии, гъбички, паразити. Гравиолата и продуктите с гравиола имат много добро нервно-тонизиращо и успокояващо действие, като в същото време значително повдигат настроението. Научно доказано е, че екстрактът от плодовете на гравиола съдържа три важни съединения, които действат като серотонин на мозъка. Кората, коренът и листата на растението се прилагат като спазмолитични, седативни и намаляващи кръвното налягане средства.
Подобно на вилкакора действа имуностимулиращо, засилвайки защитните сили на организма. Заключенията на Health Sciences Institute скоро се потвърждават от три американски фармацевтични фирми.

Напиши коментар
Име:


Коментар: Забележка: HTML не се поддържа!

Рейтинг: Лошо            Отлично

Напиши кода от картинката:

Няма други снимки за този продукт.