Билкови продукти при
 
Най-продавани
Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000 Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000
54.00 лв. с ДДС 45.90 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Сангре де драго /Драконова Кръв/ Сангре де драго /Драконова Кръв/
48.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Корал Калций / Coral Calcium Корал Калций / Coral Calcium
22.00 лв. с ДДС 18.70 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Липидон Минус / Lipidon Minus Липидон Минус / Lipidon Minus
21.00 лв. с ДДС 17.85 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
 
Количка
0 артикула
 
Професор доктор Йежи Лукашяк

Как Вилкакора пази организма и засилва имунитета

 
Книга за Вилкакора
 
Удостоверение
 

ГАСТРОХЕЛП

Екстрактни форми на билки помагат бързо при гастрит, колит и запек

ПОРЪЧАЙ ТУК С 15% ОТСТЪПКА

Храносмилателни проблеми като гастрит, колит, хемороиди, запек често са следствие на стреса и нередовното и нездравословно хранене.

В традиционната медицина на много народи от стотици години ефикасно се използват лечебни билки за различни състояния и болести.

Още през миналия век активните съставки на тези растения будят интереса на учените и стават обект на научни изследвания.

Разработват се продукти, базирани на тяхното благоприятно действие, но напоследък особено внимание се обръща на стандартизираните екстрактни форми.ГАСТРОХЕЛП - хранителна добавка, която съчетаваща полезните качества на три растения: лен, алое и зелен чай.

Ефекти от приема на Гастрохелп при гастрит, колит, запек:

•    Действа благоприятно на лигавицата на стомаха и червата

•    Подкрепя храносмилането и функциите на червата

•    Подпомага метаболизма на глюкозата

•    Спомага за редовното изхождане при запек

Съставки на Гастрохелп:

Ленът съдържа слузни вещества и масла, които действат благоприятно на  лигавицата на стомаха и червата, подпомагат храносмилането, усвояването на хранителните вещества и редовното изхождане, особено важно при раздразнени черва и запек.

Алое - екстрактът от алое подкрепя ензимните и физиологичните регенеративни функции на храносмилателната система при киселини, гастрит, колит.

Зелен чай – наличието на 60% полифеноли в използвания екстракт са антиоксиданти, които забавят процеса на стареене на клетките и подпомагат възстановителните функции при възпалителните процеси.

Професор Йежи Лукашяк, доктор по фармацевтични науки

Съставът на хранителената добавка Гастрохелп е богата на едни от най-ценните съставки, които се намират в растителните суровини.

Тяхната специфична характеристика е отразена в литературните източници, понеже алое и лен са лечебни суровини,

описани в Полската Фармакопея Х, това им осигурява най-висок ранг сред лечебните суровини.
Особено внимание заслужават съдържащите се в алое натурални субстанции - противоболкови, противовъзпалителни и антибактериални, както и биостимулиращи.

Много интересен от гледна точка на механизмите на абсорбция на отделните активни субстанции е фактът, че става на колоидна среда, която се образува от съставките на слузните  субстанции под въздействие на дифузионната фаза - на водата. Полученият колоиден разтвор се разнася като филм върху стомашно-чревната лигавица, улеснявайки абсорбцията на активните вещества, от които не всички са разтворими във вода, също така покрива лигавицата на стомаха и червата.

Колоидната среда увеличава и синергичното действие на отделните активни субстанции, което добавя стойност на хранителната добавка ГАСТРОХЕЛП.
Смело може да се твърди, че хранителната добавка отговаря на препоръките за приложение, като: подобрение на комфорта на функциониране на храносмилателната система, подпомагане на храносмилането, както и увеличаване на имунитета и стабилизиране нивото на глюкозата.

Доктор Анелия Маждракова

Съвременната фитотерапия все по-често се насочва към екстрактните билкови форми, основавайки се на действието на биоактивните субстанции. Активните вещества гарантират качеството на всяка капсула на хранителната добавка и обосновават очаквания резултат от определната дозировка. Синергичното действие на няколко  растителни екстракта е по-изразено, поради ефекта на засилване на действието активните съставки в различните лечебни растения. Подбраният състав на Гастрохелп действа в няколко насоки - помага за здрава лигавица на стомаха и червата, полезен е при гастрит и колит, спомага за редовно изхождане при запек.

 

ПОРЪЧАЙ ТУК С 15% ОТСТЪПКА


Гастрохелп може да се закупи от аптеките

или директно от вносителя А-Зет Медика България ООД

официален представител на A-Z Medica, Полша, тел.: 02 983 11 81