Билкови продукти при
 
Най-продавани
Колон С / Colon C® Колон С / Colon C®
25.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Чанка пиедра / Chanca Piedra Чанка пиедра / Chanca Piedra
29.00 лв. с ДДС  
Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000 Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000
54.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Корал Калций / Coral Calcium Корал Калций / Coral Calcium
22.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Гравиола / Graviola Гравиола / Graviola
39.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
 
Количка
0 артикула
 
Професор доктор Йежи Лукашяк

Как Вилкакора пази организма и засилва имунитета

 
Книга за Вилкакора
 
Удостоверение
 

Прост съвет за простата

Бенедикт Косновски живее в село Кикул до Торун. На 59 години е и е от няколко години пенсионер. Страда от диабет, има болно сърце, болки в ставите и високо наднормено тегло. Преди две години в Торун му е открит рак на простатата. Получил за Районния Онкологичен Център в Бидгошч. Препоръчана му е радиотерапия, за която трябвало да чака 50 дни.
-    Не си губех времето – разказва той – Моята жена Кристина винаги е имала голямо доверие към натуралните методи на лечение. Именно тя се свърза с Андийски Медицински Център. Основният препарат се оказа вилкакора, а също и ачиоте. Вярвах, че това ще ми помогне – и както скоро се оказа – не бях сгрешил…
-    Преди да започне радиотерапията в Бидгошч отново изследваха мъжа ми – казва жена му – И какво се оказа? PSA беше този път в норма! Лекарката беше учудена. Няколко пъти проверява предишните изследвания и пита дали е вземал някакви препарати. Мъжът ми не искаше да си признае, че е вземал вилкакора и ачиоте, защото лекарите се отнасяха скептично към хранителните добавки. Тогава премълча, днес малко съжалява за това.

Яцек Годек