Билкови продукти при
 
Най-продавани
Колон С / Colon C® Колон С / Colon C®
25.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Чанка пиедра / Chanca Piedra Чанка пиедра / Chanca Piedra
29.00 лв. с ДДС  
Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000 Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000
54.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Корал Калций / Coral Calcium Корал Калций / Coral Calcium
22.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Гравиола / Graviola Гравиола / Graviola
39.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
 
Количка
0 артикула
 
Професор доктор Йежи Лукашяк

Как Вилкакора пази организма и засилва имунитета

 
Книга за Вилкакора
 
Удостоверение
 

Чудото

Лъчетерапията и химиотерапията момичето понасяло много зле. Опадала й цялата коса, често повръщала, загубила напълно апетит. Не можело да ходи на училище. За да не губи следващата учебна година баба й осигурила индивидуално обучение. Четири пъти седмично при момичето идвала учителка, която й помагала в учението. В инвалидната количка Юлита четяла, рисувала, пишела и което трябвало учела наизуст. До училището отивала само, когато раздавали свидетелствата.
-    Вече не помня от кого за първи път чух за тези чудодейни билки – Г-жа София се връща към събитията отпреди няколко месеца. – Първо мисля, че ми разказа една моя позната, след това прочетох във вестника. Вилкакора. Звучеше екзотично. Помислих си – може би именно това е то, което ни е нужно на нас с Юлита. Може би именно това е чудото.
Преди половин година Юлита се заинтересувала от телевизията RTL. В телевизионното предаване “Zoom” госпожа София разказвала за това , колко й е трудно да получи някаква помощ за лечението на детето. Споделила също, че последната й надежда е вилкакора, но не знаела как да я намери  и молела телевизионните зрители да й помогнат...
Този апел на настойничката на четири деца не отминал без ехо. Още на следващия ден госпожа София знаела адреса на Андийски Медицински Център. Била предписана вилкакора в комбинация с други андийски препарати за лечение на детето.
- Започнах да гледам с по-голям оптимизъм на живота и света. Разбрах, че това е съдбата. Вярвах, че със сигурност ще ни донесе желания успех.
Днес, шест месеца по-късно, Юлита ходи напълно свободно. Напълняла е. Усмихва се почти толкова често, като и преди заболяването.
- Още малко и ще мога да танцувам – казва, а на бузките й се появяват мили трапчинки. – чувствам се все по-добре. Тази година вече няма да се налага да уча в къщи. Ще се върна при приятелките си, в училище.
Последните изследвания...
томографски потвърждават това, което се вижда и с голо око. Трисантиметровият тумор изчезнал от гръначния прешлен... Видими са само следоперативните следи и следи от калцифициране. В описанието пише: “Патологични промени на нивото на десети и единадесети прешлен не се откриват. С цел получаване на по-ясен образ се препоръчва провеждане на ядрено-матнитен резонанс.”
-    Всъщност може да се каже, че чудото, кое то сте очаквали, вече е станало – казва доктор Яцек Кажински, който е дошъл в Лубяна чак от Гданск, за да се убеди лично, че момичето, което до скоро било приковано към инвалидна количка, сега най-нормално си върви.. – По-добри резултати трудно биха могли да се очакват. Не само няма разрастване, но и старият тумор напълно е изчезнал. Ако не се занемари рехабилитацията, съвсем скоро Юлита ще бъде съвсем здраво нормално дете.

Роман Варшевски