Билкови продукти при
 
Най-продавани
Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000 Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000
54.00 лв. с ДДС 45.90 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Сангре де драго /Драконова Кръв/ Сангре де драго /Драконова Кръв/
48.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Корал Калций / Coral Calcium Корал Калций / Coral Calcium
22.00 лв. с ДДС 18.70 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Липидон Минус / Lipidon Minus Липидон Минус / Lipidon Minus
21.00 лв. с ДДС 17.85 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
 
Количка
0 артикула
 
Професор доктор Йежи Лукашяк

Как Вилкакора пази организма и засилва имунитета

 
Книга за Вилкакора
 
Удостоверение
 

Юлита ще танцува

-    Казвам се Юлита – представя се с несмел, тих глас малко момиченце
-    Юлита Калужинска? – питам аз
-    Да, това съм аз.
Юлита е на единадесет години. Тя е весело стройно момиче, което обожава животните. Въпреки младостта си, съдбата й е по-тежка от тази на не един възрастен. Когато била на 3 години майка й я изоставила и от тогава я отглежда баба й. Като навършила 9 години започнала да се оплаква от много особени симптоми.
-    Ту я болеше стомаха, ту краката – разказва госпожа София, нейната баба. – Лекарите не знаеха на какво се дължи това и затова смятаха, че момичето просто симулира, за да не ходи на училище /това дори е отбелязано в нейната история на заболяването, а по-късно листа с това съдържание изчезнал/.
Едва по-късно, след една година, когато детето започнало да има все по-сериозни проблеми с вървенето и в крайна сметка стигнало до инвалидна количка, бил диагностициран – рядък вид тумор, който при Юлита се развил в канала на корена на гръбначния прешлен и там притискал нервите. Вече станало ясно, че това не е хипохондрия, че момичето не се преструва, а шансовете за излекуване са малки. При това обездвижването на долните крайници се задълбочавало, от кръста надолу детето постепенно изгубвало усет.
-    Лекарите твърдели, че Юлита ще прекара живота си прикована към инвалидната количка – казва госпожа София, твърда, неразглезена от живота жена. Ако не беше моето упорство, лекарите никога не биха се решили да оперират момичето
Няколко месеца по-късно била направена операцията. Това било трудна и рискована операция – едно погрешно движение на скалпела би могъл да предизвика задълбочаване на парализа на детето. Достъпът до тумора бил много труден, затова не било възможно да бъде отстранен изцяло. Томографското изследване, направено след операцията, показало, че туморът, който останал в канала на гръбначния корен... е още с три сантиметра дължина и един сантиметър широчина. Трудно било да се предвиди какъв ще е резултатът. Дали туморът ще продължи да се уголемява? Да увеличава натиска върху нервите? Дали няма да позволи да се възстанови парализата на долната част на тялото на детето? Когато госпожа София попитала лекаря за шансовете от изхода на операцията, чула:
- Няма голяма надежда. Остава единствено да чакаме...