Билкови продукти при
 
Най-продавани
Колон С / Colon C® Колон С / Colon C®
25.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Чанка пиедра / Chanca Piedra Чанка пиедра / Chanca Piedra
29.00 лв. с ДДС  
Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000 Вилкакора 3000 / Vilcacora 3000
54.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Корал Калций / Coral Calcium Корал Калций / Coral Calcium
22.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
Гравиола / Graviola Гравиола / Graviola
39.00 лв. с ДДС  
5 out of 5 Stars!
 
Количка
0 артикула
 
Професор доктор Йежи Лукашяк

Как Вилкакора пази организма и засилва имунитета

 
Книга за Вилкакора
 
Удостоверение
 

За Артро Протект

ЗДРАВИ СТАВИ – ЩАСТИЕТО ДА СЕ ДВИЖИШ БЕЗ БОЛКА

Милиони хора страдат от различни видове костно-ставни проблеми. При това, тези заболявания не са характерини само за хората от третата възраст, както се смяташе до скоро. Проблемите, макар и слабо усещани в началото, започват още от 25-35-годишна възраст. Лека скованост, временни болки в коленете, гърба и други места са едни от първите симптоми за отслабване структурата на ставите и ошипявания. Над 50-годишна възраст вече повече от половината хора страдат от болки, предизвикани от деструкция на ставите, коксартроза, гонартроза и др. Причина за това могат да бъдат наднорменото тегло, неправилна стойка, контузии, прекомерно физическо натоварване, стрес и дори липсата на движение.

Не е виновно само времето
Дълги години се считаше, че израждането на ставите се предизвиква от преждевременното износване и увреждане на ставния хрущял, като ефект от стареенето на тъканта. Новите изследвания показват, че причина може да бъде и недостигът на хондроцити, клетките - образуващи ставния хрущял.

Помогни на ставите си!

Обогатяването на ежедневната диета с три съставки – глюкозамин, хондроитин и витамин С – осигурява комплексно предпазване и “хранене” на ставите. Тази тройна комбинация е оптимална, тъй като витамин С е необходим субстрат за синтез на съединителна тъкан, а при възпалителни състояния намалява драстично количеството на излятата течност /до 80 %/.

Глюкозамин е ставният строителен материал, необходим за синтеза на съединенията, които изграждат структурите на ставите. По този начин той участва в строежа на ставните повърхности, хрущялите, костната тъкан, сухожилията, мускулите, кръвоносните съдове и др. Най-общо казано – глюкозаминът е необходим за образуване на хрущялите. Организмът го произвежда в малки количества. Функцията му се състои в стимулация на производството на глюкозаминогликани, които са основния структурен компонент на хрущяла, нямат отношение към кръвната захар и не повишават нивото й. Освен това участва във формирането на ставните връзки, на ноктите, кожата, очите, костите и сърдечните клапи.
Хондроитин - ставният амортисьор - е високомолекулен полизахарид, който способства за отлагането на калций в костите. Той стимулира синтеза на хиалуронова киселина, укрепвайки стуктурите на съединителната тъкан, в това число и на хрущялите. Спира действието на вредните вещества, които разрушават хрущялните тъкани. Намалява болката в ставите в покой и при движение. Хондроитинът подпомага активното възстановяване на хрущяла. Друга особеност на хондроитина е способността му да задържа вода в хрущялната тъкан във вид на микропространства, подобни на “възглавнички”, които създават добра амортизация на ставата при активно движение.

Какъв препарат да изберем?
Днес на пазара не липсват препарати, предназначени за предпазване на ставите. Серията АРТРО ПРОТЕКТ е известна от години, изпитана и ефикасна, тя е предпочитана от много хора.
Авангардното производство на серията АРТРО ПРОТЕКТ е с гарантирано съответствие с препоръките на ЕС и най-важно – съдържащият се в продуктите глюкозамин е извлечен от хрущял от акула и е без допълнителна химизация. Той е по-здравословен за употреба, усвоява се лесно и пълноценно от организма, има бърз ефект и е със запазен лек мирис на риба.

АРТРО  ПРОТЕКТ  МАХ – това е!
Отличава се от всички останали хранителни добавки с авангардната си рецептура, включваща всички най-нови открития на съвременната медицина в областта на ставните проблеми. съдържа глюкозамин, хондроитин, босвелия и витамин С и клинично изпитаният КОЛАГЕН ТИП ІІ. Той ускорява възстановяването на ставите и предпазва ставния хрущял от автоимунно разрушаване. Този комбиниран продукт има бърз ефект при коксартроза, гонартроза, артрити /вкл. ревматоиден/.

АРТРО ПРОТЕКТ МАХ – съставки!
•    Босвелиевата киселина има противовъзпалително и болкоуспокояващо действие.
•    Глюкозаминът и хондроитинът са градивен материал на хрущялната тъкан и влизат в състава на ставния хрущял и продуцирането на ставната течност. Със стареенето на организма значително намалява възможността за ендогенен синтез на глюкозамина. По тази причина е важно да се внася отвън, за да се компенсира недостига му. В този смисъл се препоръчва дълготрайното използване на  хранителни дбавки, съдържащи глюкозамин и хондроитин, които спират разрушаването на хрущяла, подобряват функционирането на ставите и увеличават подвижността им.
•    Благодарение на съдържащият се в продукта витамин С, необходим за синтеза на съединителната тъкан, Артро Протект Макс действа още по-добре.
•    Артро Протект Макс е единственият многосъставен продукт, в който влиза и неденатуриран КОЛАГЕН ТИП ІІ, в най-чист вид. Той е субстрат, подпомагащ възстановяването на хрущяла, отговорен за еластичността и издържливостта на костната система.  Именно това прави продукта изключителен и го нарежда сред водещите хранителни добавки. КОЛАГЕН ТИП ІІ действа на голяма част от ревматичните заболявания, които по своята генеза са автоимунни. Техният механизъм се изразява в това, че организмът атакува собствените клетки. Установено е, че приеман в малки количества, моделира дейността на имунната система, като предпазва от автоимунна деструкция в областта на ставния хрущял. Има изключително добър и бърз ефект при коксартроза, гонартроза, артрити /включително ревматоиден артрит/.

Издържливост на колагена
Колагенът е основният белтък на съединителната тъкан. Много устойчив на разтягане, той е една от главните съставки на сухожилията. В човешкия организъм колагенът се съдържа в много тъкани и се различава по своя строеж в зависимост от функцията си. Известни са няколко вида колаген. Тип ІІ се съдържа преди всичко в ставните хрущяли и е техен най-важен белтъчен компонент. Той е основен фактор за издържливостта и стабилността на хрущяла, който осигурява на ставите еластичност и амортизация.

Неденатуриран и ефикасен
Най-новите научни изследвания върху артрита, проведени в Харвардския медицински университет показват, че приемането на малки дневни дози неденатуриран колаген тип ІІ , какъвто се съдържа в Артро Протект Макс, действа на имунната система, която престава да атакува ставите си и така се подобрява състоянието им. Този процес се нарича възстановяване на толеранса. Преустановява се автоимунната реакция към колаген тип ІІ, а условие за този успех е приемането му в най-чист неденатуриран вид. Само частичките от такъв тип колаген имат способността да въздействат върху защитните реакциите на организма и да го предпазват от автоимунна деструкция на ставните хрущяли.

Артро Протект Макс с неденатуриран Колатен тип ІІ, заедно с другите съставки осигурява на ставите комплексна защита, защото им доставя необходимите съставки и подкрепя имунната система

Ако имате схващания, болки в ставите, намалена подвижност, не изчаквайте – вземете АРТРО ПРОТЕКТ или АРТРО ПРОТЕКТ МАКС! При коксартроза, гонартроза или артрит – започнете с АРТРО ПРОТЕКТ МАКС.

За повече информация: АМЦ Фарма България ООД
София,  ул. Поп Богомил 23, тел: 02/ 983 11 81, 983 52 96